Menu

Crowmoor Woody & Bitter – tammisen kuiva omenasiideri

Crowmoor Woody & Bitter on kuiva, englantilaisen maalaissiiderin tyyppinen omenasiideri, ja kolmas osa Crowmoorin Country Cider –sarjassa.

Crowmoor Woody & Bitter on kuiva, englantilaisen maalaissiiderin tyyppinen omenasiideri, ja kolmas osa Crowmoorin Country Cider –sarjassa.

Country Cider -sarja tuo suosittuun Crowmoorin tuoteperheeseen laadukkaita siidereitä, joissa on täyteläisen omenainen maku. Tuoteperheen uutuudesta Woody & Bitteristä löytyy luonnetta ja aitoa makua.

Crowmoor Woody & Bitter on kuiva omenasiideri, jonka maussa tuntuu puutynnyrissä kypsytettyjen siiderien tyylistä vahvaa tammisuutta. Kauniin punertava väri, pyöreä ja tasapainoinen kuivuus, sekä runsas omenaisuus tekevät tuotteesta todellisen omenasiiderin ystävän juoman.

”Tämän hetken siideritrendeihin kuuluvat laatu, aitous ja perinteisen omenan eri variantit. Premium -siiderien suosio on maailmalla kymmenessä vuodessa moninkertaistunut. Omena on johtava siiderimaku kaikkialla”, kertoo Crowmoor-siiderien tuotepäällikkö Anna Lehtinen Sinebrychoffilta.

Woody & Bitterin tanniininen katkeruus ja tammitynnyrimäiset, tanniiniset aromit sopivat erityisen hyvin vaalean lihan, vahvojen juustojen, tapaksien ja salaatin seuraksi.

Crowmoor-siideriperheen makuja ovat myös Dry, Extra Dry, Hazy & Sour.

Jakelu päivittäistavarakauppoihin ja ravintoloihin alkaa 28.8. Crowmoor Woody & Bitter on saatavilla 0,5 litran tölkissä.

Tuotetiedot:

Crowmoor Woody & Bitter

Maustettu omenasiideri

Ainesosat: Vesi, hedelmäviini, omenamehutiiviste, sokeri, hiilidioksidi, luontaiset aromit, happamuudensäätöaineet omenahappo ja sitruunahappo, omenauute, säilöntäaineet kaliumsorbaatti ja natriumdisulfiitti, väri karmiinihappo, stabilointiaine arabikumi.

Alkoholi 4,7 til-%

Ravintosisältö per100 ml:

energia 190 kJ/45 kcal

rasva 0 g

- josta tyydyttynyttä 0 g

hiilihydraatit 4,5 g

- josta sokereita 4,2 g

proteiini 0 g

suola 0 g

Pakkaus: 0,5 l tölkki

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

197-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia. www.sinebrychoff.fi — www.facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — YouTube: Sinebrychoff1819 — www.facebook.com/olutjaruoka — www.kohtuullisesti.fi