Menu

Crowmoor Vodka Spritz Great Grapefruit

Crowmoorin suosittu vodka spritz -juomasekoitusperhe laajenee uudella maulla, raikkaalla ja luonnollisella greipillä.

Kategorian tuotteet sisältävät yksinkertaisuudessaan hiilihapotettua vettä, hedelmämehua sekä alkoholia ja sisältävät energiaa 99 kcal/tölkki. Nämä kevyemmät alkoholijuomat puhuttelevat itsestään huolehtivia kuluttajia, jotka elävät terveellisesti, mutta eivät halua tehdä kompromisseja hyvän maun suhteen.

”Kategoria on kasvanut valtavasti viime vuosien aikana. Arviomme mukaan juomakategorian menekki on moninkertaistunut Suomessa, ja toki myös kansainvälisesti. Kasvua syntyy erityisesti uusien makujen kautta, uutuusmaut kiinnostavat hard seltzerien kuluttajia ja rohkaisevat uusia kokeilijoita”, Sinebrychoffin juomasekoitusten, siiderien ja lonkeroiden markkinointijohtaja Juhani Jalkanen kertoo.

Crowmoor Vodka Spritzeissä maku syntyy luontaisista aromeista ja tilkasta hedelmämehua, mukana on vain luonnollisia ainesosia. Sinebrychoff lanseerasi vodka spritzit 2020 juomakategorian ensiaallossa. Kaikki Crowmoor Vodka Spritzit sopivat nautittavaksi sellaisenaan tai jäiden ja hedelmien kanssa. Vodka Spritzeista voi tehdä raikkaita, kevyitä ja näyttäviäkin juomia.

Crowmoor Vodka Spritz -tuoteperheessä jatkavat keväällä 2022 myös Crowmoor Vodka Spritz Bright Berry, Crowmoor Vodka Spritz Sunlit Lime ja Crowmoor Vodka Spritz Positively Pineapple.

Juomat on pakattu 0,33 litran tölkkiin. Uutuusmaun jakelu alkaa 14.3. kautta maan.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa 100 % uusiutuvalla energialla.

Tuotetiedot:

Crowmoor Vodka Spritz Great Grapefruit
Maustettu alkoholijuoma

Ainesosat: Vesi, vodka, hedelmätiiviste, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontainen greippiaromi, luontainen aromi, limemehu tiivisteestä, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo).

Alkoholiprosentti: 4,1 %

Energia per 100 ml: 125 kj/30 kcal
Proteiini g/100 ml: 0 g
Hiilihydraatit g/100 ml: 0,4
Sokeri g/100 ml: 0,2

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff, [email protected], 040 830 7176

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi