Menu

Crowmoor-siideriltä kaksi omenaista uutuutta

Sinebrychoffin Crowmoor-siideri lanseeraa elokuussa kaksi uutuutta, Crowmoor Jealous Jackdaw ja Crowmoor Rogue Raven. Runsaasti omenamehua sisältävät siiderit jatkavat Crowmoorin laadukkaita englantilaistyylistä makuperinnettä. Samalla Crowmoor-tuoteperhe saa uudistuneen ilmeen.

Tämän päivän siideriystävät odottavat siidereiltä puhtaita, luonnollisempia ja selkeitä makuja. Myös hieman vahvempi alkoholiprosentti sopii brittiläistyyliseen makuprofiiliin.

Crowmoor Jealous Jackdaw on kuiva omenasiideri, joka on tehty perinteiseen brittiläiseen tyyliin Bittersweet-omenalajikkeista. Nämä hapokkaat omenat sopivat siideriin. Siiderin maku on runsaan omenainen ja hapan, tehden siitä hyvän vaihtoehdon myös ruoan kanssa.

Crowmoor Rogue Raven on runsaan omenainen, voimakkaan hapokas ja luonnollisen samea. Sen korkea omenamehupitoisuus (36 % omenamehua) tuo tuotteeseen aidon, vastapuristetun omenan makua. Osa käytetystä omenamehusta on suodattamatonta. Juoma on aidon kuivan omenasiiderin ystävien makuun.

Ruokapöydässä molempien uutuuksien kanssa sopivat mm: miedot kana- ja kalaruoat, salaatit, miedot kermaiset kastikkeet, keitot ja hedelmät.

Syksyllä 2018 Crowmoor-siiderit saavat uuden ilmeen. Kuluttajatutkimuksessa uutta designia pidettiin modernina, laadukkaana ja kiinnostavana. Crowmoorin tutut puu, kuu ja lintu ovat yhä mukana designissa. Kaikissa Crowmoor-pakkauksissa on merkittynä kuivuusaste ”yhdestä linnusta viiteen”, viiden ollessa kuivin.

Crowmoor tuli Suomen markkinoille 2002 ja on yhä Suomen kuivien omenasiiderien markkinajohtaja. Crowmoorin valikoimassa jatkavat syksyllä 2018 myös alkuperäiset Crowmoor Dry Apple ja Crowmoor Extra Dry Apple.

Sinebrychoff valmistaa juomansa mahdollisimman vähällä määrällä vettä. Vuonna 2017 käyttämämme vesimäärä per valmis juomalitra oli vain 2,3 litraa – yksi maailman tehokkaimpia. Carlsberg-konsernin asettamien Together Towards ZERO –kestävän kehityksen strategian tavoitteiden mukaan koko panimokonserni puolittaa vedenkäyttönsä vuoteen 2030 mennessä.

Kaikissa Sinebrychoffin myymissä alkoholituotteissa on linkki kohtuullisesta alkoholinkäytöstä kertovaan sivustoon kohtuullisesti.fi. Lisäksi juomissa on varoitusmerkintä, jossa muistutetaan, että autoilu ja alkoholi eivät sovi yhteen.

Tuotetiedot:

Crowmoor Jealous Jackdaw
Pakkaus: 33 cl tölkki
Ainesosat: Vesi, hedelmäviini, fermentoitu omenamehu, omenamehutiiviste, sokeri, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine omenahappo, luontainen omenamehuaromi, omenaviinietikka, säilöntäaine kaliumsorbaatti ja natriumdisulfiitti, omenauute, stabilointiaineena johanneksenleipäpuujauhe.  
Alkoholi: 5,3 % Vol.
100 ml sisältää: 194 kJ/46 kcal

Crowmoor Rogue Raven
Pakkaus: 33 cl tölkki
Ainesosat: Vesi, hedelmäviini, omena- ja sitruunamehutiiviste, sokeri, hiilidioksidi, happamuudensäätöaineet omenahappo ja sitruunahappo, sitruuna- ja omenauute, luontainen omenamehuaromi, säilöntäaineet kaliumsorbaatti ja natriumdisulfiitti, stabilointiaineena johanneksenleipäpuujauhe.
Alkoholi: 5,3 % Vol.
100 ml sisältää: 215 kJ / 51 kcal

Jakelu alkaa 20.8.

kohtuullisesti.fi

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

198-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fi — www.facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — www.kohtuullisesti.fi