Menu

Coca-Cola Zero Sugar Vadelma ja Bonaqua Vita Persikka & Tyrni

Elokuussa julkaistaan Suomen ensimmäinen vadelmanmakuinen kolajuoma kautta aikojen. Myös Bonaquan vesiuutuudessa maistuu toinen suomalainen suosikkimarja – tyrni, jota sitäkään ei kivennäisvesissä ole ennen käytetty.

Syksyn varma juomahitti on uusi Coca-Cola Zero Sugar Vadelma, joka on ensimmäinen vadelman makuinen kolajuoma Suomessa. Siinä yhdistyvät vadelman marjaisat aromit ja Coca-Colan maku – täysin ilman sokeria. Vadelma on yksi suomalaisten suosikkimarjoista ja itse asiassa maistuu kaikkialla Euroopassa. Suomi on myös Euroopassa ensimmäisten maiden joukossa lanseeraamassa vadelmaista Coca-Cola-makua.

Elokuun lopussa kaikki Coca-Cola-juomapakkaukset uudistuvat, kun tutut Coca-Cola-maut yhdistyvät kuluttajien tunteman ikonisen Coca-Colan punaisen värin alle. Punaiset pakkaukset erottuvat entistä paremmin ja eri variantit – Coca-Cola Original Taste, Zero Sugar ja Light Taste – erottuvat pullojen korkeissa ja tölkkien yläreunassa olevilla väreillä ja tunnisteilla. Espanjassa ja Italiassa Coca-Cola-maut ovat jo muuttuneet entistä punaisimmiksi.

Bonaqua Vita Persikka & Tyrni on uutuus pohjoisen supermarjalla, tyrnillä. Uutuus on täydellinen juoma mielen ja kehon tasapainolle. Bonaqua Vita Persikka & Tyrni sisältää vitamiineja ja mineraaleja:

  • vitamiini B3 iholle
  • biotiini ja seleeni hiuksille
  • seleeni kynsille

Bonaquan Explore -tuoteperhe muuttuu syyskuun aikana Vita-tuoteperheeksi, mikä kertoo juomien hyvistä ainesosista ja ominaisuuksista.

Sinebrychoff valmistaa juomansa mahdollisimman vähällä määrällä vettä. Vuonna 2017 käyttämämme vesimäärä per valmis juomalitra (kaikki panimojuomat) oli vain 2,3 litraa – yksi maailman tehokkaimpia. Coca-Cola-juomiin käyttämämme vesimäärä on vielä pienempi, 1,49 litraa. Carlsberg-konsernin asettamien Together Towards ZERO –kestävän kehityksen strategian tavoitteiden mukaan koko panimokonserni puolittaa vedenkäyttönsä vuoteen 2030 mennessä.

Tuotetiedot:

Coca-Cola Zero Sugar Vadelma
Pakkaus: 0,5 l ja 1,5 l kierrätysmuovipullo
Ainesosat: Vesi, hiilidioksidi, väri (E150d), happamuudensäätöaineet (E338, E331), luonnolliset aromit (mm. kofeiini), makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami K), kasvisuutteet.
100 ml sisältää: 1.8 kJ / 0,4 kcal

Bonaqua Vita Persikka & Tyrni
Pakkaus: 0,5 l ja 1,5 l kierrätysmuovipullo
Ainesosat: : Vesi, hedelmäsokeri, persikkamehu tiivisteestä 2%, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo, omenahappo, natriumsitraatti), säilöntäaine (E202), hedelmä- ja kasvistiiviste (omena, hibiscus, melassi), guaranauute, tyrnimarjamehujauhe,luontainen aromi, vitamiinit (niasiini, biotiini), mineraali (natriumseleniitti).
100 ml sisältää: 65 kJ / 15 kcal

Jakelu alkaa 20.8.

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

198-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fi — www.facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — www.kohtuullisesti.fi