Menu

Coca-Cola Zero Sugar entistä paremman makuisena ja muut kevään virvoitusjuomauutuudet

Kevätkausi tuo tullessaan taas herkullisia Cokis-uutuuksia: Coca-Cola Zero Sugar uudistuu, Coca-Cola Sitruuna on saatavilla myös sokerilla makeutettuna, What The Fanta -yllätysjuomat tekevät paluun ja retromaku Fanta Sitruuna Sokeriton rantautuu Suomeen.

Tästä kansa puhuu: uusi maku, uusi ilme, ainutlaatuinen elämys

Sokerittomat kolat jatkavat kasvuaan. Coca-Cola Zero Sugar on markkinoiden nopeimmin kasvava brändi* kevyissä kolajuomissa. Keväällä 2021 markkinoille saapuu entistä parempi Coca-Cola Zero Sugar, jossa on nyt herkullisempi Coca-Colan maku. ”Raikas, virkistävä ja täyteläisen pyöreä” kertovat niin Coca-Colan juojat sekä ne, jotka eivät tavallisesti juo Coca-Colaa.** 

Uudistus ei olisi täydellinen, ellei myös juomapakkaus tarjoaisi rohkeasti jotain uutta. Uusi Coca-Cola Zero Sugar erottuu juomahyllyistä täysin uudella ilmeellä: musta Coca-Cola Zero Sugar -logo on painettu kokopunaiselle pohjalle ja on samalla kunnianosoitus Coca-Colan ikoniselle brändille.

Coca-Cola Zero Sugar on saatavilla kaikissa Sinebrychoffin koko- ja pakkausvaihtoehdoissa, 0,25 litran tölkistä 1,5 litran kierrätysmuovipulloon ja erilaisissa monipakkauksissa.

Lähteet:
*Nielsen homescan value share & units 10/2019-2020
**MMR Research July 2020

Coca-Cola Sitruuna nyt myös sokerilla makeutettuna

Coca-Cola Original Taste on Suomen suurin kolajuoma*, mutta sen makuvariantit ovat tähän asti olleet sokerittomia. Haluamme varmistaa, että myös perinteisen sokerilla makeutetun Coca-Colan kuluttajat saavat nauttia herkullisen raikkaasta sitruunanmakuisesta Coca-Colasta. Haluamme, että kuluttajalla on aina mahdollisuus valita – sokerilla tai ilman.

Coca-Cola Sitruuna on saatavilla 0,5 ja 1,5 litran kierrätysmuovipulloissa.

#WhatTheFanta saa jatkoa

#WhatTheFanta lanseerattiin vuosi sitten ensimmäistä kertaa – ja valloitti kuluttajat yllätysmakuvalikoimallaan! #WhatTheFanta on puolen vuoden mysteerimakukampanja, jonka aikana lanseerataan tuntematon määrä vaihtuvia Fanta-makuja – kaikki saman näköisessä pakkauksessa. #WhatTheFanta -mysteerimakukampanjan pystyy ratkaisemaan maistamalla tuotteita kampanjan aikana mutta myös seuraamalla julkaistavia vihjeitä Fantan Instagramissa (@Fantasuomi). Fantan ystävät pääsevät siten maistelemaan ja arvailemaan täysin uusia mysteerimakuja, joita ei ole koskaan ennen ollut Suomessa.

#WhatTheFanta-maut on pakattu 0,5 litran kierrätysmuovipulloon.

Fanta Sitruuna Sokeriton

Fanta Appelsiinin jälkeen Euroopan suosituin* Fanta-maku saapuu keväällä Suomeen. Fanta Sitruuna Sokeriton on samalla Fantan ensimmäinen retromakulanseeraus, joka lanseerataan ensimmäistä kertaa sokerittomana! Fanta Sitruuna Sokeriton sisältää oikeaa sitruunamehua.

Juoma on pakattu 1,5 litran kierrätysmuovipulloon.

Kaikkien uutuuksien jakelu alkaa 15.3. kautta maan. Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa 100 % uusiutuvalla energialla.

Tuotetiedot:

Coca-Cola Zero Sugar
Kasvisuutejuoma, sisältää makeutusaineita

Ainesosat: Vesi, hiilidioksidi, väri (E150d), happamuudensäätöaineet (E338, E331), makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami K), luonnolliset aromit (mm. kofeiini), kasvisuutteet

Energia per 100 ml: 1,4 kj/0,3 kcal
Proteiini g/100 ml: 0
Hiilihydraatit g/100 ml: 0
Sokeri g/100 ml: 0
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0,02

---


Coca-Cola Sitruuna
Kasvisuutejuoma

Ainesosat: Vesi, sokeri, hiilidioksidi, väri (E150d), happamuudensäätöaine (E334, E338), luontaiset aromit (mm. kofeiini), kasvisuutteet.

Energia per 100 ml: 182 kj/43 kcal
Proteiini g/100 ml: 0 g
Hiilihydraatit g/100 ml: 10,6
Sokeri g/100 ml: 10,6
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0

---

What The Fanta
Virvoitusjuoma, sisältää makeutusaineita

Ainesosat: Vesi, sitruunamehu tiivisteestä (3%), hiilidioksidi, luontaiset aromit, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, omenahappo), makeutusaineet (natriumsyklamaatti, asesulfaami K, sukraloosi), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), väri (E133).

Energia per 100 ml: 6 kj/1 kcal
Proteiini g/100 ml: 0 g
Hiilihydraatit g/100 ml: 0,1
Sokeri g/100 ml: 0,1
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0

 ---

Fanta Sitruuna Sokeriton
Sitruunan makuinen virvoitusjuoma, sisältää makeutusaineita

Ainesosat: Vesi, hiilidioksidi, sitruunamehu tiivisteestä (1%), happamuudensäätöaine (E330, E331), makeutusaineet (asesulfaami K, natriumsyklamaatti, aspartaami), happamuudenestoaine (E300), säilöntäaine (E202), stabilointiaineet (E414, E445) luontainen sitruuna-aromi, joka sisältää muita luontaisia aromeja, väri (E160a).

Energia per 100 ml: 10 kj/2 kcal
Proteiini g/100 ml: 0 g
Hiilihydraatit g/100 ml: 0
Sokeri g/100 ml: 0
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0,06

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uudistuvalla energialla. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi