Menu

Coca-Colan suosikkijuomat uusissa pakkauksissa ja ajankohtaisissa teemoissa

Uusia lasipulloja, JVG ja Sprite, Fanta Halloween ja Cokiksen joulu

Bonaquan uusi lasipullo täydentää nykyaikaisten ja kevyiden lasipullojen valikoiman

Sinebrychoffin alkoholittomien juomien lasipullovalikoima on uudistunut kokonaan. Nyt Fantan, Spriten, Coca-Colan ja Coca-Cola Zeron ohella myös Bonaqua Vichy on saanut uuden klassisen kauniin matalakaulaisen lasipullon.   

Uudet pullot vastaavat kuluttajien toiveeseen: laatutietoiset kuluttajat nauttivat juomansa mieluiten lasipullosta, joka on virvoitusjuomien halutuin pakkausmuoto. Uudet lasipullot ovat paitsi klassisen kauniita myös käteviä niin kuljetuksessa, kylmäsäilytyksessä kuin ravintola- ja kotikäytössä.

Sprite rimmaa syksyllä JVG:n tahtiin

Tänä kesänä suomalaiset pääsivät äänestämään JVG:n huippusuosituista riimeistä kaksi kaikkein suosituinta. Nämä paljastuvat syksyllä, kun 0,5 l Sprite ja Sprite Zero –pulloihin painetaan äänestyksen voittajat. Spriten ja JVG:n riimipakkaukset ovat saatavilla rajatun ajan syyskuusta alkaen.

Fanta Halloween villitsee snäppikansan

Ei halloweenia ilman Fantaa! Syyskauden ykköshauskutteluksi kasvanut halloween pukee tänä vuonna Fantan teemanmukaisiin erikoispakkauksiin. Fanta-pullojen pääkallo- ja noitagrafiikka täräyttävät juhlakauden käyntiin.

Lisäiloa tuo puolen litran Fanta Appelsiini, Appelsiini Zero ja Metsämarja-pullosta löytyvä Snapchat-koodi. Tätä ei tässä mittakaavassa ole aiemmin nähty! Koodin skannaamalla Snapchatin käyttäjien kasvava joukko voi lunastaa ainutlaatuisia filttereitä ja linssejä käytettäväksi omissa kuvissaan. Fantan halloween alkaa näkyä jo syyskuussa.

Coca-Cola kruunaa joulupöydän

Coca-Cola kuuluu joulun juhlapöytiin kuten punainen nuttu Joulupukille.  Punanuttuisen joulupukin hahmo on alun perin lähtöisin nimenomaan Coca-Colan joulumainonnasta, alkuperäisen Coca-Cola-pukin piirsi yhdysvaltalainen Haddon Sundblom vuonna 1931. Sundblomin isä oli ahvenanmaalaista syntyperää, eli punaiseen asuun pukeutunutta pukkiakin me suomalaiset voimme siten hyvällä omallatunnolla pitää omanamme.

Jälleen tänäkin jouluna Coca-Colan Joulupukki tuo iloa jouluajan juhlapöytiin Coca-Cola ja Coca-Cola Zero Sugar -pulloissa. Coca-Colan joulupakkaukset tulevat jakeluun marras-joulukuussa.

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

197-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia. www.sinebrychoff.fiwww.facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — YouTube: Sinebrychoff1819 — www.facebook.com/olutjaruokawww.kohtuullisesti.fi