Menu

Brooklyniltä uusi gose-hapanolut ja tutut suosikit myös puolen litran tölkeissä

Brooklyn Breweryn Suomen olutvalikoimaan saapuu keväällä täysin uusi hapanolut, Brooklyn Bel Air Sour Key Lime Gose. Lisäksi tutut Brooklyn Stonewall Inn Ipa ja Pilsner löytyvät jatkossa myös 0,5 litran tölkeissä.

Suuren suosion saavuttanut Bel Air -hapanoluiden tuoteperhe laajenee. Limetillä viimeistelty ja kevyesti suolalla maustettu raikkaan kirpeä , Brooklyn Bel Air Sour Key Lime Gose 5% on loistava valinta seurusteluun ja sellaisenaan nautittavaksi.

”Erikoisoluiden kuluttajat kokeilevat mielellään uutuuksia ja yksi viime vuosien suosikeista on ollut Brooklynin Bel Air Sour -hapanolut. Brooklyn Bel Air Sour Key Lime Gose on omintakeinen ja kirpeä, ja samalla kuitenkin raikkaan juotava”, Sinebrychoffilla Brooklyn Breweryn oluista vastaava tuotepäällikkö Marisa Kursula kertoo.

Brooklyn Bel Air Sour Key Lime Gose on aromihumaloitu Simcoe-humalalla. Olut on pakattu 0,33 litran kierrätyslasipulloon.

Kokeile myös suolaisten naposteltavien kanssa!

Suosikit isompiin tölkkeihin, Brooklyn Summer Ale palaa taas kesäksi

Keväällä 2022 pullossa ja hanassa lanseerattu Brooklyn Pilsner on saatavilla nyt myös 0,5 l tölkissä. Brooklyn Pilsner on raikas ja helposti lähestyttävä Pale Helles Lager -tyylinen olut. Se on tyylilleen uskollisesti vaalean kullan värinen ja siinä on rohkea humalointi, joka viimeistelee makuelämyksen sitruksisuudellaan.

Isommassa 0,5 litran tölkissä on nyt myös Brooklyn Stonewall Inn IPA. Olut on hedelmäisillä sitruksen ja greippihedelmän vivahteilla viimeistelty ennakkoluuloton IPA, joka tarjoaa kaikille raikkaan makuelämyksen.

Brooklyn Pilsner ja Stonewall Inn Ipa ovat molemmat saatavilla myös 0,33 litran kierrätyslasipulloissa ja Pilsner myös ravintoloiden hanavalikoimassa.

Kesäsesongin suosikki Brooklyn Summer Ale tulee taas ravintoloiden hanavalikoimaan ja nyt ensimmäistä kertaa myös 0,33 litran kierrätyslasipulloon ravintoloiden ja Keskon kauppojen valikoimaan.

Uutuuksien jakelu alkaa 13.3. kautta maan, Brooklyn Summer Ale jo 1.3.. Oluet soveltuvat vegaaneille.

Tuotetiedot:

Brooklyn Bel Air Sour Key Lime Gose
Olut

Ainesosat: Vesi, OHRAMALLAS, VEHNÄMALLAS, limettisose (3 %), humala, suola, hiiva, maitohappobakteeri

Energia per 100 ml: 186 Kj/45 kcal
Proteiini g/100 ml: 0,4
Hiilihydraatit g/100 ml: 3,9
Sokeri g/100 ml: 0,1
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0,01

Alkoholiprosentti: 5,0 til-%
EBC: 10
EBU: 10

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff, email: [email protected], tel: 040 830 7176

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi