Menu

Kaksi olutuutuutta New Yorkista: Brooklyn Bel Air Sour & Brooklyn Defender Golden IPA

Brooklyn Bel Air Sour –hapanolut on kevään uutuus Brooklyn Breweryltä. Kirpeän uutuusoluen lisäksi Sinebrychoff tuo markkinoille uudistuneen Brooklyn Defender Golden IPA:n.

Sour- eli hapanoluista on jo jonkin aikaa veikattu seuraavaa oluttrendiä IPA- ja saison-oluiden jälkeen. Brooklynin panimomestarit Garrett Oliverin johdolla ovat valmistaneet hedelmäisen ja happaman oluen, Brooklyn Bel Air Sourin.

Brooklynin oma maitohappobakteeri, pintahiiva ja Amarillo-kuivahumalointi tekevät Bel Airista yllättävän yhdistelmän kuivaa, hedelmäistä ja raikasta olutta, joka maistuu niin uusille kuin kokeneemmillekin oluiden ystäville.  Rento ja raikas hapanolut, jossa yhdistyy trooppisten hedelmien vivahteita mietoon happamuuteen.

”Brooklyn Bel Air Sour on maultaan jännittävä, puhtaan raikas sour-olut. Uskon että sen trooppinen makumaailma iskee myös kuluttajiin jotka eivät ole niin perinteisiä oluen juojia. Ensi kesän jättihitti”, uskoo Suomen Brooklyn Brand Ambassador Ramses Showlah.

Ruokasuosituksena Bel Airille ovat sorbetit, hedelmät, grillattu kana, kalaruoka, vuohenjuusto ja pizza.

Brooklyn Bel Air Sour tulee Suomessa 4,5 til-% vahvuisena niin päivittäistavara- kuin ravintolajakeluun, joka alkaa 19.3.

Brooklyn Defender IPA on nyt Golden IPA

Brooklyn Defender tuli Suomeen noin vuosi sitten IPA:na, nyt tätä New York Comic Con –tapahtuman virallista yhteistyöolutta on kehitetty Golden IPA:ksi. Hedelmäinen, sankarillisesti humaloitu Golden IPA on tyyliltään hieman vaaleampi ja kevyempi kuin edeltäjänsä.

”Uusi Defender on loistava Golden IPA, joka mielestäni sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen sesongista riippumatta. Se on hieman helpommin lähestyttävä kuin edeltäjänsä ja tyylilleen uskollisena mausta löytyy trooppista hedelmää ja hellää katkeruutta”, kertoo Suomen Brooklyn Brand Ambassador Ramses Showlah.

Ruokasuosituksena tälle väsymättömälle oluen puolustajalle ovat mausteisen tuliset herkut, grillatut vihannekset, barbecueruoat  ja goudajuusto.

Brooklyn Defender Golden IPA tulee Suomeen 5,9 til-% vahvuisena ravintolajakeluun ja Alkon valikoimaan 19.3. alkaen.

Sinebrychoff on tuonut Brooklyn Breweryn oluita Suomeen jo vuodesta 2006.

DEFEND BEER!

Tuotetiedot:

Brooklyn Bel Air Sour

Olut

Oluttyyppi: Sour Ale
Alkoholitil-% 4,5 %

Ainesosat: vesi, ohramallas, humala, maitohappobakteeri
Humalat: Challenger, Perle, Mosaic, Amarillo
Maltaat: American 2-row, Pale Wheat

Energiasisältö per 100 ml: 166 kj/40 kcal

Pakkaus: 0,355 l kierrätyslasipullo

Brooklyn Defender Golden IPA

Olut

Oluttyyppi: India Pale Ale (IPA)
Alkoholitil-% 5,9%

Ainesosat: vesi, ohramallas, humala
Humalat: Simcoe, Centennial, Cascade, Amarillo
Maltaat: American 2-row, Munich, Crystal, Oats

Energiasisältö per 100 ml: 222 kj/53 kcal

Pakkaus: 0,355 l kierrätyslasipullo

http://brooklynbrewery.com

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

198-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fi — www.facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — www.kohtuullisesti.fi