Menu

Breezer nyt veriappelsiinin ja inkiväärin makuisena

Alkoholijuomasekoitusten markkinajohtaja Breezer tuo syksyn juomasekoitusvalikoimaan elokuussa kahden trendikkään maun yhdistelmän - Breezer Blood Orange & Ginger. Breezer on yhä suosituin juomasekoitus Suomessa*.

Syksyn raikas juomauutuus on sekoitus aitoa Bacardi-rommia ja veriappelsiinin sekä inkiväärin makua. Sitrusmaut ovat maailmanlaajuisesti suurin makusegmentti juomasekoituksissa**. Inkivääri on puolestaan ollut nousukiidossa juomasekoitteiden makumaailmassa jo pitkään.***

Breezerit ovat alkoholiprosentiltaan matalampia kuin monet muut juomat, sillä ne sisältävät alkoholia vain 4 %, mikä tekee niistä hyviä seurustelujuomia.

Kirpeänmakuinen Breezer Blood Orange & Ginger on muita Breezereitä hieman vähemmän makea ja maistuu siten myös laajemmalle joukolle juomasekoitusten ystäviä.

”Breezer Blood Orange & Ginger on toinen yhdistelmämaku Breezer-tuoteperheessä. Yhdistelmämauissa kaksi erilaista makua täydentävät toisiaan ja syntyy maukas juomasekoitus. Valikoimassa on jo kuusi erilaista Breezeriä, mikä kertoo juoman suosiosta ja antaa monipuolisesti vaihtoehtoja raikkaita juomasekoituksia etsivälle kuluttajalle. Breezerien ystävät tyypillisesti kokeilevat mielellään uutuusmakuja”, kertoo Breezerien Suomen tuotepäällikkö Juha Saloranta Sinebrychoffilta.

Pakkaukset ovat uudistumassa entistä värikkäämmiksi ja makuvariantit erottuvat selvemmin. Kyseessä on tuotemerkin suurin uudistus tällä vuosituhannella.

Breezer Blood Orange & Gingerin jakelu alkaa 24.8. kautta maan. Pakkauksena on 0,275 litran kierrätyslasipullo. Juoma soveltuu vegaaneille.

Breezerit tulivat markkinoille jo 1987. Suomessa ja Sinebrychoffin valikoimassa Breezerit ovat olleet vuodesta 2003. Valikoimassa ovat tällä hetkellä myös Breezer Orange, Breezer Lime, Breezer Watermelon, Breezer Lemon & Elderflower ja Breezer Strawberry.

Sinebrychoff on sitoutunut Carlsberg-konsernin Together Towards ZERO -kestävän kehityksen kampanjaan, jonka yksi osa-alue on vastuuttoman alkoholikulttuurin vähentäminen. Tähän liittyen Sinebrychoff tarjoaa aina myös alkoholittomia vaihtoehtoja panimojuomissaan.

Tuotetiedot:

Breezer Blood Orange & Ginger

Maustettu alkoholijuoma

Ainesosat: Hiilihapotettu vesi, Bacardi Rommi (10.3%), sokeri, sitruunahappo (E330), aromit, happamuudensäätöaine: natriumsitraatti (E331), säilöntäaineet: E202, E211, stabilointiaineet: E414, E445, E444, värit: E102, E129
Alkoholi: 4,0 %

Ravintosisältö: 100 ml sisältää

energia 250 kJ/60 kcal
rasva 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
hiilihydraatit 9,0 g
- josta sokereita 9,0 g
proteiini 0 g
suola 0,07 g 

Lähteet:
* Sinebrychoff-markkinaosuusestimaatti
** Döhler Alcoholic Mix Drinks 2018

*** IWSR-Radius Alcohol Trends & Innovations 2020

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 830 7176, email: [email protected]

200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fifacebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — Instagram: Sinebrychoff1819 — YouTube: Sinebrychoff1819 — kohtuullisesti.fi