Menu

Battery Remix 22 – suosikkijuoman uusi versio yhdessä Isac Elliotin kanssa

Batteryn kevään uutuusmaku ja design on suunniteltu yhdessä suomalaisen suosikkiartistin Isac Elliotin kanssa. Battery Remix 22 on hedelmäinen energiajuoma, joka yhdistää suomalaisille tuttuja makuja.

Battery Remix 22:n kehitystyö alkoi jo keväällä 2021 yhdessä Universal Musicin ja Isac Elliotin kanssa. Artisti on ollut alusta asti mukana niin maun kuin designin suunnittelussa.

”On ollut todella siistiä ja mielenkiintoista päästä suunnittelemaan täysin uutta Battery-tuotetta alkaen sen mausta ja pakkausdesignista aina markkinointikampanjaan asti. Remix 22 -juomasta tuli ihan huippu ja oon siitä tosi ylpeä. Oon ollut pitkään jo Battery-fani ja on ollut todella palkitsevaa päästä tekemään töitä suuren kotimaisen brändin kanssa”, Isac Elliot kertoo.

Isac Elliot on suomalainen poptähti, joka julkaisi ensimmäisen singlensä vuonna 2013. Jo samana vuonna hänet noteerattiin yhdysvaltalaisella tulevaisuuden tähtiä ennakoivalla Billboard Next Big Sound -listalla sijalla 11. Isac Elliot on julkaissut kolme albumia, jotka ovat myyneet platinaa tai moninkertaista platinaa sekä kaksi EP:tä. Artistin biisejä on kuunneltu Spotifyssa yli 250 miljoonaa kertaa. Hän on myös saavuttanut suurta suosiota kansainvälisesti ja tehnyt yhteistyötä mm. yhdysvaltalaisen rap-artisti Tygan kanssa.

Kasvavaan energiajuomakategoriaan toivotaan uutuusmakuja* ja hedelmämaut jatkavat suosituimpina makuina.** Uutuudessa yhdistyy kaksi makua kuten alkuperäisessä Battery Remixissä, joka jatkaa Batteryn vakiovalikoimassa. Kuten alkuperäinen Battery Remix, myös 22 on makeutettu sokerilla. Battery Remix 22 on valikoimassa kevään ja kesän 2022 ajan maaliskuusta elokuuhun.

”Batteryn ja Isacin kanssa on syntynyt upea yhteys ja olemme päässeet yhteistyössä suomalaisen brändin ja suomalaisen artistin kanssa luomaan jotain todella uniikkia kuluttajille”, kertoo Batteryn tuotepäällikkö Anni Lehtinen Sinebrychoffilta.

Uutuuksien jakelu alkaa 14.3. kautta maan. Uutuus on pakattu 0,5 litran tölkkiin. 

Suomen suosituin energiajuoma Battery Energy Drink täyttää 25 vuotta ja esittelee 2022 paljon uutuuksia. Batteryn valikoima on laajempi kuin koskaan, vaihtoehtoja tilapäiseen piristymiseen löytyy niin sokerittomista, mehupohjaisista kuin makean hedelmäisistä energiajuomista.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa hiilineutraalisti 100 % uusiutuvalla energialla.

Lähteet:
*Sinebrychoff Energy Drink Drivers Cambri MaxDiff 10 / 2020 Finland (N=602)
** Innova Database Energiajuomalanseerauksien maut 1-10/2021

Tuotetiedot:

Battery Remix 22
Hedelmänmakuinen energiajuoma

Korkea kofeiinipitoisuus (32 mg/100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. VAROITUS: Vältettävä juomasta ennen nukkumaanmenoa.

Käyttösuositus enintään 3 tölkkiä päivässä.

Ainesosat: Vesi, sokeri, hiilidioksidi, maltodekstriini, happamuudensäätöaine (E330), aromi, päärynämehu tiivisteestä, kofeiini (320 mg/l), säilöntäaine (E202), vitamiinit (niasiini, B6, B12, pantoteenihappo).

Energia per 100 ml: 220 kj/52 kcal
Proteiini g/100 ml: 0 g
Hiilihydraatit g/100 ml: 12,6
Sokeri g/100 ml: 12,1
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0,03

Niasiini mg/100 ml: 8
B6-vitamiini mg/100 ml: 0,3
B12-vitamiini /100 ml: 1 mikrogramma
Pantoteenihappo (B5-vitamiini) mg/100 ml: 2

Niasiini, B6, B12 ja pantoteenihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff, [email protected], 040 830 7176

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi